Find billigste A-kasse

Find hurtigt

den billigste A-kasse

Vi sammenligner pris og andet
for ALLE A-kasser i Danmark

A-kasser.dk - Om os

A.kasser.dk har siden 2010 gjort det til vores speciale at sammenligne alle danske A-kasser. I starten var det primært pris, medlemstal og lignende vi sammenlignede. Siden 2014 har vi udvidet vores sammenligning til at omfatte flere ting.

Vi har generelt fokus på at undersøge i hvilke A-kasser "man får mest ud af at være medlem" - det vil sige vi ser på prisen, medlemsfordele og hvordan medlemstilfredsheden er blandt nuværende medlemmer.
Via vores samarbejdspartnere har vi adgang til statistik, undersøgelser m.m. om de danske A-kasser. Derudover følger vi nøje samtlige A-kasser i Danmark - og er derfor altid opdateret om specielle kampagner, medlemstilbud og nye produkter m.m.

A-kasser.dk er som navnet antyder primært om A-kasser, og vi omtaler kun fagforeninger hvor det er relevant, set i relation til hvor "man får mest ud af at være medlem".

Endvidere har vi idag også fokus på at rådgive om regler (rettigheder og pligter) på A-kasse-området og senest har vi startet en blog om job, arbejdsmarked og A-kasser.

Hvem står bag A-kasser.dk?

A-kasser.dk ejes og udvikles af "Weber Udvikling ApS", CVR 36470984. Vi bor i Silkeborg.

Vores kompetencer:
Vores medarbejderstab har kompetencer inden for bank/finans, forsikring og lovgivning/regler.
Artikler på vores hjemmeside om dagpengeregler, guider m.m. er skrevet af vores jurist. Prissammenligninger, undersøgelser, tests m.m. er udarbejdet af en tidligere bankansat.
Vi har også fokus på det internationale aspekt, og du finder relevant information om A-kasse og dagpenge m.m., hvis du skal arbejde i et andet EU-land, eller du som EU- eller 3. landsborger kommer til Danmark.

Vi yder support til både danskere og udlændinge der ønsker information om A-kasse og dagpenge.
Stil spørgsmål i vores forum. Vores eksperter besvarer spørgsmål gratis.

Virksomheder og samarbejdspartnere m.m. kan kontake os her.

Alle vores sammenligninger, undersøgelser m.m. er baseret på offentligt tilgængelige data/tal udgivet af offentlige myndigheder, og vi oplyser data for alle A-kasser i Danmark.
Informationerne du finder på vores hjemmeside er derfor ikke baseret på vores vurderinger, men er objektive og data præsenteres på lige vilkår for alle A-kasser.
Når dette er sagt, skal vi dog samtidig oplyse at A-kasser.dk modtager betaling fra nogle af de 24 A-kasser for at formidle nye medlemmer.

Følg os på sociale medier:


www.facebook.com/akassemedlem
Hjælp?
X

Brug for hjælp?

Få hjælp via
vores forum

...eller SØG SVAR

X

Brug for hjælp?

Få hjælp via
vores forum