Annoncering

Sammenlign
A-kasser

Samarbejd med A-kasser.dk

Vi er et af de ældste og mest besøgte websites om A-kasser og dagpenge. Vi har gennem årene opbygget stor viden om de danske A-kasser og dagpengereglerne.

Artikler om A-kasse

Har din organisation brug for professionelle artikler om dagpengeregler og/eller A-kasse medlemskab, herunder internationale aspekter, står vi til rådighed og kan lave gratis artikler/indhold til jeres hjemmeside.

Annoncering / branding

Vi tilbyder forskellige former for effektiv markedsføring. Vi har mange besøgende på vores website, især inden for grupperne nyuddannede, 25-50 årige lønmodtagere og EU-borgere der skal arbejde i Danmark.

Eksempler på samarbejde om markedsføring.

  • Få jeres virksomhed synliggjort gennem visning af banner-annonce, videopræsentation el. lign.
  • Klik-kampagner, hvor I bruger jeres egen tracking-url.
  • Affiliate-kampagner gennem et af de bureauer hvor vi er tilmeldt som publicer. Ønskes dette skal I kontakte enten Adtraction eller Adservice og høre nærmere om mulighederne.

Kontakt os for eventuelle spørgsmål om annoncering.

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2024 er kr. 20.359 pr. måned. De første 3 måneder har du mulighed for at få beskæftigelsestillæg så din maksimale dagpengesats kan komme op på kr. 24.199. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 263.232. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 7.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
➞ Blog
Mulighed for mere i dagpenge for nyuddannede forringes

Regelændring: Dimittender skal nu vælge dagpengegrundlag inden 2 uger..
læs mere

Nedsat A-kasse kontingent for dimittender

Billigere kontingent for nyuddannede i bl.a. Min A-kasse..
læs mere

Ny familiefagforening fra ASE

Nyhed fra ASE: Fagforening for hele familien for 99 kr./md.
læs mere