Tilbud og rabatter

Sammenlign
A-kasser

Kampagner og tilbud fra de danske A-kasser

Vi undersøger markedet for aktuelle gode tilbud.

Der er hård konkurrence på markedet for A-kasse og fagforening. Samtidig er der de senere år kommet ekstra muligheder for at købe forskellige "tillægsydelser" til den traditionelle forsikring mod dagpenge (A-kasse medlemskab) eller det normale fagforeningsmedlemskab.
Der kan f.eks. være tale om "supplerende lønsikring", forsikringer, og billig juridisk hjælp (som alternativ til fagforening).

Hertil kommer at de A-kasser der også tilbyder fagforening, i forbindelse med deres fagforening tilbyder en række rabatter, billige sommerhuse, adgang til events, kultur- og sports- arrangementer m.m.

På grund af denne udvikling bliver det mere og mere almindeligt at A-kasserne eller fagforeningerne kører kampagner eller særlige tilbud, og vi viser neden for de tilbud som vi mener p.t. er de bedste for henholdsvis lønmodtagere, selvstændige og studerende.

Inden du tilmelder dig f.eks. ved at klikke på link/logo i forbindelse med omtale af kampagnen, skal du sikre dig at du kan optages i A-kasse eller fagforeningen.
I vores oversigt over alle A-kasser kan du se om du kan blive medlem.
Endvidere er det dig eget ansvar at chekke at kampagne-tilbudene stadig er gældende den dag du melder dig ind.

Kampagnetilbud senest opdateret 18. april 2024.

Gode tilbud til lønmodtagere

Det Faglige Hus: Danmarks billigste A-kasse med fagforening for kr. 566/måned.

Det Faglige Hus er et populært valg, hvis du vil have "en billig pakkeløsning". Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 6 måneder. Herefter er prisen kr. 566/mdr.
Det Faglige Hus giver god værdi for pengene. Se mere og evt. meld dig ind online

Indmeldelse i Det Faglige Hus

ASE: Få gratis fagforening de første 6 mdr.

Du får lige nu GRATIS fagforening i 6 mdr. ved køb af a-kasse og fagforening.
ASE A-kasse - klik for at blive medlem

Indmeldelse i ASE

Gode tilbud til selvstændige

Frie: Få gratis forening de første 6 mdr.

Er du selvstændig har Frie et godt tilbud til dig. Du kan få de første 6 måneder forening gratis (normalpris 139,- kr/mdr.), hvis du samtidig melder dig ind i A-kassen hos Frie.

Indmeldelse i Frie

Gode tilbud til studerende

ASE: Få gratis fagforening de første 6 mdr. + Gratis A-kasse

Er du studerende får du udover gratis A-kasse, lige nu også gratis fagforening i 6 mdr.
ASE A-kasse - klik for at blive medlem

Indmeldelse i ASE

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2024 er kr. 20.359 pr. måned. De første 3 måneder har du mulighed for at få beskæftigelsestillæg så din maksimale dagpengesats kan komme op på kr. 24.199. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 263.232. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 7.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
➞ Blog
Mulighed for mere i dagpenge for nyuddannede forringes

Regelændring: Dimittender skal nu vælge dagpengegrundlag inden 2 uger..
læs mere

Nedsat A-kasse kontingent for dimittender

Billigere kontingent for nyuddannede i bl.a. Min A-kasse..
læs mere

Ny familiefagforening fra ASE

Nyhed fra ASE: Fagforening for hele familien for 99 kr./md.
læs mere