-kasser.dk

Tilbud og rabatter

Kampagner og tilbud fra de danske A-kasser

Vi undersøger markedet for aktuelle gode tilbud

Der er hård konkurrence på markedet for A-kasse og fagforening. Samtidig er der de senere år kommet ekstra muligheder for at købe forskellige "tillægsydelser" til den traditionelle forsikring mod dagpenge (A-kasse medlemskab) eller det normale fagforeningsmedlemskab.
Der kan f.eks. være tale om "supplerende lønsikring", forsikringer, og billig juridisk hjælp (som alternativ til fagforening).

Hertil kommer at de A-kasser der også tilbyder fagforening, i forbindelse med deres fagforening tilbyder en række rabatter, billige sommerhuse, adgang til events, kultur- og sports- arrangementer m.m.

På grund af denne udvikling bliver det mere og mere almindeligt at A-kasserne eller fagforeningerne kører kampagner eller særlige tilbud, og vi viser neden for de tilbud som vi mener p.t. er de bedste for henholdsvis lønmodtagere, selvstændige og studerende.

Inden du tilmelder dig f.eks. ved at klikke på link/logo i forbindelse med omtale af kampagnen, skal du sikre dig at du kan optages i A-kasse eller fagforeningen.
I vores oversigt over alle A-kasser kan du se om du kan blive medlem.
Endvidere er det dig eget ansvar at chekke at kampagne-tilbudene stadig er gældende den dag du melder dig ind.

Kampagnetilbud senest opdateret 3. juni 2022.

Godt tilbud til lønmodtagere

Det Faglige Hus: Danmarks billigste A-kasse med fagforening for kr. 555/måned.

Det Faglige Hus er et populært valg, hvis du vil have "en billig pakkeløsning". Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 3 måneder. Herefter er prisen kr. 555/mdr.

Godt tilbud til studerende

3F Studiemedlem: Få gratis A-kasse og fagforening

Som studerende kan du gratis blive medlem af 3F med et 3F-Studie medlemskab, hvis du modtager SU og har et studiejob i en 3F-branche. Det kan for eksempel være tjener, opvasker, køkkenmedarbejder, rengøringsassistent, lagerarbejder, chauffør og meget andet.
Udover gratis hjælp fra 3F's faglige eksperter giver et 3F-Studie medlemskab bl.a. fri adgang og ledsagerrabat til alle kampe i 3F Superliga, samt Pluskort, der giver rabatter til mere end 1.300 butikker og webshops i Danmark.

Godt tilbud til selvstændige

ASE: Prøv Selvstændige.com fra ASE gratis i 3 mdr.

Med et Selvstændige.com abonnement får du hjælp af Danmarks topprofessionelle fagspecialister til at realisere dine idéer og drømme - uanset størrelsen på din forretning.
Selvstændige.com er et produkt ASE tilbyder selvstændige udover A-kasse og deres basis juridiske hjælp "HR Jura".
ASE tilbyder A-kasse med billig juridisk hjælp for både lønmodtagere og selvstændige

Sammenlign
A-kasser

FTFa A-kasse

Den billigste i 2022 i kategorien "Åben for alle"
Bliv medlem Læs mere om FTFa

Det Faglige Hus

Vinder i kategorien "Mest værdi for pengene 2022"
Bliv medlem Læs vores test

ASE

Billig A-kasse og HR Jura for selvstændige
Bliv medlem Læs mere om ASE

Gode tips i juni

Find tilbud, rabatter eller tips om A-kasse
Se tips

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasse Ønsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge? Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2022 er kr. 19.351 pr. måned. Er du nyuddannet er satsen dog mindre. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studiet Er du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannede Som færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeret Der er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 246.924. Læs mere..
Kontingent og skat Du får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

De seneste nyheder

29.04.2022:
Initiativer i trepartsaftale gennemført
Initiativerne i Trepartsaftale fra oktober 2021 er nu gennemført ved tildeling af midler til forskellige projekter og ved lovændring. Se mere her..

21.12.2021:
2022 priser og satser klar
Vi har i dag offentliggjort A-kassernes kontingentpriser for 2022, og dagpengesatser for 2022.

08.10.2021:
Trepartsaftale om mangel på arbejdskraft
Får betydning for A-kasserne og deres medlemmer. Se mere her..

Se alle nyheder

Artikler om A-kasse og dagpenge

Læs mere om dagpengereglerne og emner med relevans for arbejdsmarkedet

Se alle artikler