Aktuelle tilbud og rabatter på A-kasse

Vi undersøger markedet for aktuelle gode tilbud

Der er hård konkurrence på markedet for A-kasse og fagforening. Samtidig er der de senere år kommet ekstra muligheder for at købe forskellige "tillægsydelser" til den traditionelle forsikring mod dagpenge (A-kasse medlemskab) eller det normale fagforeningsmedlemskab.
Der kan f.eks. være tale om "supplerende lønsikring", som stadig flere danskere ønsker at tegne. Det kan også være andre forsikringer (f.eks. ulykkesforsikring), som tilbydes eller kan tilkøbes i forbindelse med at man bliver medlem af en A-kasse eller en fagforening.

På grund af denne udvikling bliver det mere og mere almindeligt at A-kasserne eller fagforeningerne kører kampagner eller særlige tilbud, hvor du f.eks. kan få gratis fagforening og/eller lønsikring i nogle måneder.

Vi følger i forvejen alle danske A-kasser og (nogle) fagforeninger for deres priser m.m. Derfor synes vi at det kunne være oplagt her på siden at vise de forskellige aktuelle kampagner.

Inden du tilmelder dig f.eks. ved at klikke på link/logo i forbindelse med omtale af kampagnen, skal du sikre dig at du kan optages i A-kasse eller fagforeningen.
I vores oversigt over alle A-kasser kan du se om du kan blive medlem.
Endvidere er det dig eget ansvar at chekke at kampagne-tilbudene stadig er gældende den dag du melder dig ind.

Kampagnetilbud senest opdateret 16. august 2021.

KRIFA: Få de første 2 måneder fagforening gratis.

KRIFA er et populært valg, hvis du vil have "god værdi for pengene". Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 2 måneder. Du vil desuden få adgang til en række fordelagtige medlemstilbud. Efter de første 2 måneder er prisen kr. 655/mdr.

FRIE: Få de første 3 måneder fagforening gratis.

Hvis du melder dig ind i A-kassen FRIE og deres fagforening "Frie Favorit", får du lige nu de første 3 måneder fagforening gratis. Herefter er prisen kr. 637 pr. måned for A-kasse+fagforening (Frie Favorit).
FRIE har en meget høj medlemstilfredshed i følge Trustpilot, hvor de har en bedømmelse (TrustScore) på 4,5/5 (set 11. januar 2021).

Det Faglige Hus: Danmarks billigste A-kasse med fagforening for kr. 556/måned.

Det Faglige Hus er et populært valg, hvis du vil have "en billig pakkeløsning". Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 3 måneder. Herefter er prisen kr. 556/mdr.

Mere om A-kasse medlemskab

Mulige ændringer af dagpengeregler i fremtiden

Der pågår løbende overvejelser om at ændre dagpengelovgivningen. Det kan være for at forenkle administrationen for A-kasser, gøre systemet enklere at bruge for virksomheder og borgere. Der kan også være ændringer på vej, som følge af ny EU-lovgivning.
I artiklerne neden for kan du se hvilke dagpenge-områder, der må forventes at ske ændringer på.

Forenkling af administrationen af G-dage

Forenkling af dagpengeregler for unge under 25 år

Forenkling af reglerne om A-kassen's fradrag i dine dagpenge

Forenkling af reglerne om rådighed og sanktioner

Forenkling af reglerne om regulering og tilbagebetaling

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Seneste blog indlæg

Regeringen foreslår ændring af dagpengesatser

Udgivet den 7. September, 2021 af A-kasser.dk

Som en del af regeringens reformpakke der skal være med til at øge arbejdsudbuddet, foreslår regeringen ændring af dagpengesatsen. Nyuddannede uden børn skal have mindre mens andre ledige skal have kr. 5.000 mere om måneden i de første 3 måneder med ledighed. Læs mere...

Udfasning af digitale samtaler og møder

Udgivet den 6. Juli, 2021 af A-kasser.dk

Udfasning af digitale samtaler og møder - Ny bekendtgørelsen medfører, at fra den 1. august 2021 skal alle samtaler og møder i jobcentre, kommuner og a-kasser igen holdes i overensstemmelse med de almindelige regler, dvs. som hovedregel med personligt fremmøde. Læs mere...

COVID-19 suspension og forlængelse af dagpengeret - få overblikket

Udgivet den 10. Februar, 2021 af A-kasser.dk

Siden marts 2020 er der af flere omgange som følge af COVID-19 vedtaget lovændringer der enten suspenderer dagpengeforbruget eller forlænger dagpengeretten - få overblikket her Læs mere...

Corona-krisen har betydet dobbelt så mange langtidsledige

Udgivet den 2. Februar, 2021 af A-kasser.dk

Der er kommet næsten dobbelt så mange langtidsledige fra november 2019 til november 2020. Det skyldes især at beskæftigelsesindsatsen på Jobcentrene har været suspenderet p.g.a. corona-epidemien Læs mere...

Gå til bloggen

Hjælp?