Aktuelle tilbud og rabatter på A-kasse

Vi undersøger markedet for aktuelle gode tilbud

Der er hård konkurrence på markedet for A-kasse og fagforening. Samtidig er der de senere år kommet ekstra muligheder for at købe forskellige "tillægsydelser" til den traditionelle forsikring mod dagpenge (A-kasse medlemskab) eller det normale fagforeningsmedlemskab.
Der kan f.eks. være tale om "lønsikring", som stadig flere danskere ønsker at tegne. Det kan også være andre forsikringer (f.eks. ulykkesforsikring), som tilbydes eller kan tilkøbes i forbindelse med at man bliver medlem af en A-kasse eller en fagforening.

På grund af denne udvikling bliver det mere og mere almideligt at A-kasserne eller fagforeningerne kører kampagner eller særlige tilbud, hvor du f.eks. kan få gratis lønsikring de første 6 måneder eller andet.

Vi følger i forvejen alle danske A-kasser og (nogle) fagforeninger for deres priser m.m. Derfor synes vi at det kunne være oplagt her på siden at vise de forskellige aktuelle kampagner.

Inden du tilmelder dig f.eks. ved at klikke på link/logo i forbindelse med omtale af kampagnen, skal du sikre dig at du kan optages i A-kasse eller fagforeningen.
I vores oversigt over alle A-kasser kan du se om du kan blive medlem.
Endvidere er det dig eget ansvar at chekke at kampagne-tilbudene stadig er gældende den dag du melder dig ind.

Kampagnetilbud senest opdateret 3. november 2019.

FRIE: Få de første 2 måneder fagforening gratis.

Hvis du melder dig ind i A-kassen FRIE og deres fagforening, får du lige nu de første 2 måneder fagforening gratis. Herefter er prisen kr. 544 pr. måned for A-kasse+fagforening.
FRIE har en meget høj medlemstilfredshed i følge Trustpilot, hvor de har en bedømmelse (TrustScore) på 4,8/5 (set 3. november 2019). Er FRIE den rigtige Akasse/fagforening for dig? Se mere og tilmeld dig online

FRIE: Landets billigste A-kasse med fagforening.

FRIE tilbyder lige nu at du kan få deres testvindende lønsikring gratis resten af 2019, hvis du melder dig ind i deres A-kasse.
FRIE har en meget høj medlemstilfredshed i følge Trustpilot, hvor de har en bedømmelse (TrustScore) på 4,8/5 (set 3. november 2019). Er FRIE den rigtige Akasse/fagforening for dig? Se mere og tilmeld dig online

Det Faglige Hus: A-kasse, fagforening og heltidsulykkesforsikring for kr. 575/måned.

Det Faglige Hus er et populært valg, hvis du vil have "en billig pakkeløsning". Bliv medlem i både fagforening og a-kasse og få gratis fagforening i 3 måneder. Herefter er prisen kr. 545/mdr. (uden ulykkesforsikring) og kr. 575/mdr. (incl. ulykkesforsikring).
Er Det Faglige Hus - A-kasse den rigtige Akasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Det Faglige Hus: Første 6 måneders lønsikring til halv pris.

Er du medlem af a-kassen i Det Faglige Hus og tegner en lønsikring, får du halv pris de første 6 måneder. Du behøver således kun at melde dig ind i A-kassen for at kunne udnytte dette tilbud. Er Det Faglige Hus - A-kasse den rigtige Akasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Mere om A-kasse medlemskab

Mulige ændringer af dagpengeregler i fremtiden

Der pågår løbende overvejelser om at ændre dagpengelovgivningen. Det kan være for at forenkle administrationen for A-kasser, gøre systemet enklere at bruge for virksomheder og borgere. Der kan også være ændringer på vej, som følge af ny EU-lovgivning.
I artiklerne neden for kan du se hvilke dagpenge-områder, der må forventes at ske ændringer på.

Forenkling af administrationen af G-dage

Forenkling af dagpengeregler for unge under 25 år

Forenkling af reglerne om A-kassen's fradrag i dine dagpenge

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Udvalgte blog indlæg

Ny direktør i Akademikernes A-kasse

Udgivet den 18.03.2019 af A-kasser.dk

Skandaleramt A-kasse får ny direktør. Akademikernes A-kasse der i februar 2019 blev politianmeldt af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), har i dag offentliggjort at de pr. 1. maj Læs mere...

Rapport med forslag til forenkling af A-kasse lovgivning

Udgivet den 07.03.2019 af A-kasser.dk

Det fremgår af Aftale om et tryggere dagpengesystem fra oktober 2015, at der skal ske en gennemskrivning af lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., da loven er meget omfattende og kan være vanskelig Læs mere...

Overenskomster på plads på det offentlige område

Udgivet den 01.05.2018 af A-kasser.dk

Forlig efter flere måneders forhandlinger Fem måneders intense forhandlinger om de offentlige overenskomster er endt med forlig. Såfremt medlemmerne af fagforeningerne stemmer ja til de nye Læs mere...

Gå til bloggen