Guider

Sammenlign
A-kasser

A-kasser.dk - Om os

A.kasser.dk har eksisteret siden 2010. Vi har siden dengang sammenlignet alle danske A-kasser på bl.a. pris, medlemstal og lignende. I dag er vores site ligeså meget en guide om dagpenge, samt en service hvor alle kan stille spørgsmål og få gratis svar af vores uafhængige eksperter som tæller jurister, tidligere finansansatte m.m.

Vi har generelt fokus på at undersøge i hvilke A-kasser "man får mest ud af at være medlem" - det vil sige vi ser på prisen, medlemsfordele og hvordan medlemstilfredsheden er blandt nuværende medlemmer.
Via vores samarbejdspartnere har vi adgang til statistik, undersøgelser m.m. om de danske A-kasser. Derudover følger vi nøje samtlige A-kasser i Danmark - og er derfor altid opdateret om specielle kampagner, medlemstilbud og nye produkter m.m.

A-kasser.dk er som navnet antyder primært om A-kasser, og vi omtaler kun fagforeninger hvor det er relevant, set i relation til hvor "man får mest ud af at være medlem".

Senest har vi startet en blog om job, arbejdsmarked og A-kasser.

Hvem står bag A-kasser.dk?

A-kasser.dk ejes og udvikles af "Weber Udvikling ApS", CVR 36470984. Vi bor i Silkeborg.

Vores kompetencer:
Vores medarbejderstab har kompetencer inden for bank/finans, forsikring og lovgivning/regler.
Artikler på vores hjemmeside om dagpengeregler, guider m.m. er skrevet af vores jurist. Prissammenligninger, undersøgelser, tests m.m. er udarbejdet af en tidligere bankansat.
Vi har også fokus på det internationale aspekt, og du finder relevant information om A-kasse og dagpenge m.m., hvis du skal arbejde i et andet EU-land, eller du som EU- eller 3. landsborger kommer til Danmark.

Vi yder support til både danskere og udlændinge der ønsker information om A-kasse og dagpenge.
Stil spørgsmål i vores Q&A forum. Vores eksperter besvarer spørgsmål gratis.

Virksomheder og samarbejdspartnere m.m. kan kontakte os her.

Alle vores sammenligninger, undersøgelser m.m. er baseret på offentligt tilgængelige data/tal udgivet af offentlige myndigheder, og vi oplyser data for alle A-kasser i Danmark.
Informationerne du finder på vores hjemmeside er derfor ikke baseret på vores vurderinger, men er objektive og data præsenteres på lige vilkår for alle A-kasser.
Når dette er sagt, skal vi dog samtidig oplyse at A-kasser.dk modtager betaling fra nogle af de 22 A-kasser for at formidle nye medlemmer.

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2024 er kr. 20.359 pr. måned. De første 3 måneder har du mulighed for at få beskæftigelsestillæg så din maksimale dagpengesats kan komme op på kr. 24.199. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 263.232. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 7.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
➞ Blog
Mulighed for mere i dagpenge for nyuddannede forringes

Regelændring: Dimittender skal nu vælge dagpengegrundlag inden 2 uger..
læs mere

Nedsat A-kasse kontingent for dimittender

Billigere kontingent for nyuddannede i bl.a. Min A-kasse..
læs mere

Ny familiefagforening fra ASE

Nyhed fra ASE: Fagforening for hele familien for 99 kr./md.
læs mere