Du er her: A-kasser (.dk)->CA A-kasse

CA A-kasse

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 505

Tilbydes fagforening? nej, CA A-kasse er kun en A-kasse

Tilbydes Lønsikring? Ja - via AM Trust International. Dækning kr. 2.000-60.000 (max. 90% af din nuv. løn) om måneden i 3, 6, 9 eller 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 9 mdr., Selvrisiko 1 mdr. (kan købes uden selvrisiko). Præmie kr. 364 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. og selvrisiko 1 mdr.
Se vores sammenligning af lønsikring

Medlemsfordele i CA:

 • Gratis kurser, arrangementer og workshops
 • gratis IT- og sprogkurser hos Onlinekurser.dk
 • gratis karriererådgivning eller coaching
 • Feedback på CV og ansøgning
 • Mulighed for at tegne lønsikring
 • Mulighed for at tegne forsikringer gennem Gjensidige Forsikring
 • CV-bank
 • Forskellige rabatter hos samarbejdspartnere, bl.a. fitness og kulturoplevelser

Mere om CA:

CA er en landsdækkende karrierepartner og a-kasse for 55.000 medlemmer inden for business: ledelse, økonomi, kommunikation, HR mv.

Næsten alle vores medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier.

Særlige tilbud for studerende?

 • Som gratis studiemedlem i CA får du adgang til CA Studieforsikring, som er en skræddersyet forsikring målrettet dig som studerende.
 • gratis medlem af CA+, normalpris 55 kr./mdr. (giver adgang til juridisk hjælp, f.eks. tjek af din ansættelseskontrakt til studiejobbet)
 • Mentorordning

Se vores sektion for studerende

Disse job søger ledige medlemmer af CA A-kasse

Tabellen viser de 25 mest søgte job blandt ledige medlemmer i CA A-kasse i marts måned 2023. Tallene stammer fra de jobtitler som ledige i CA A-kasse har angivet at søge og stå til rådighed for ("Jeg søger job som").

Antal ledige er opgjort som antallet af jobparate personer mellem 16-66 år, uanset ledighedslængde, som i den sidste uge i den valgte måned er ledige og/eller aktiverede og ikke fritaget for at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. I CA A-kasse var der i sidste uge af marts 2023 registreret 2.033 ledige medlemmer.

Hver ledig kan medgå flere gange i opgørelsen, da der kan angives flere jobønsker og søges flere forskellige job.

JobtitelAntal ledige
Marketingmedarbejder558
Projektleder319
Kommunikationskonsulent200
HR-konsulent192
Kommunikationskoordinator168
Projektmedarbejder168
Salgs- og kundeansvarlig158
Marketingchef157
Kommunikationsmedarbejder152
Projektkoordinator123
Koordinator122
Analytiker, data og analyse113
Rådgivende konsulent110
Forretningsudvikler97
Økonom88
Virksomhedsudvikler84
Økonomicontroller77
IT-konsulent74
Businesscontroller71
SOME-medarbejder63
Salgschef63
Kundeservicemedarbejder59
Direktør56
HR-assistent54
Indkøber54

Kilde: Forsikrede Ledige og Efterlønsmodtageres Udbetalings Register (FLEUR), PLAN-data, kommunale sagsbehandlings- og økonomisystemer.

Hvor finder du CA?

CA har kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og København (Gentofte).

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2023 er kr. 19.728 pr. måned. De første 3 måneder har du mulighed for at få beskæftigelsestillæg så din maksimale dagpengesats kan komme op på kr. 23.449. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 254.328. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
➞ Blog
Ny familiefagforening fra ASE

Nyhed fra ASE: Fagforening for hele familien for 99 kr./md.
læs mere

Du kan nu holder møder med din A-kasse som telefon- eller videomøder

Nu kan du holde møder med A-kassen som video- eller telefon-møder..
læs mere

Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023

Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023..
læs mere