Du er her: A-kasser (.dk)->Din Faglige A-kasse

Din Faglige A-kasse

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige indenfor bestemte faggrupper

Du skal arbejde inden for: Din faglige A-kasse er for elektrikere, blikkenslagere, malere, artister, fiskere m.v.

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 525

Tilbydes fagforening? nej

Tilbydes Lønsikring? Nej
Se vores sammenligning af lønsikring

Online indmeldelse i A-kasse ->

Indmeldelse i Din Faglige A-kasse kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse. Eller klik på logo for at læse mere om Din Faglige A-kasse.

Din Faglige A-kasse

Er Din Faglige A-kasse den rigtige A-kasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Indmeldelse i Din Faglige A-kasse

Medlemsfordele i FAK:

Der er ikke oplyst om særlige fordele udover retten til dagpenge.

Mere om FAK:

Din Faglige A-kasse har ca. 40.000 medlemmer blandt elektrikere, blikkenslagere, malere, artister, fiskere m.v.. Vi bor i Nyropsgade i København sammen med en række af de fagforbund, der står bag a-kassen.

Bag Din Faglige A-kasse står en række fagforeninger, der ønsker, at deres medlemmer har en a-kasse, der tager udgangspunkt i deres faglighed og sikrer deres tryghed gennem hele deres arbejdsliv. Med det udgangspunkt har FAK en klar mission, som du blandt andet kan læse mere om neden for.

(kilde: FAK)

Særlige tilbud for studerende? ikke oplyst
Se vores sektion for studerende

Hvor finder du FAK?

Din Faglige A-kasse har kun kontor i København.

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2022 er kr. 19.351 pr. måned. Er du nyuddannet er satsen dog mindre. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 246.924. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023

Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023..
læs mere

Satser 2023

Nye satser der gælder fra 1. januar 2023 er klar. Se hvor meget du kan få i dagpenge, eller hvor meget du skal have tjent for at kunne få dagpengeret..
læs mere

Husk at melde dig ind i A-kasse senest 1 år før du er færdig..
læs mere