Du er her: A-kasser (.dk)->ASE

ASE

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 514

Tilbydes fagforening? tilbyder fagforening for 74 kr./mdr. (lønmodtagere) og 97 kr./mdr. for "HR Jura" (selvstændige)

Tilbydes Lønsikring? Ja -via TRYG. Dækning kr. 5.000-50.000 (max. 80% af din nuv. løn) om måneden i 3, 6 el. 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 6 mdr., Selvrisiko 3 uger. Præmie kr. 461 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. i 12 mdr.
Se vores sammenligning af lønsikring

Sammenlign ASE med andre A-kasser

 • Med en trustscore på 4,6/5 ligger ASE blandt de bedst bedømte a-kasser/fagforeninger på Trustpilot (set 27.3.2023).
 • ASE A-kasse er blandt de A-kasser der sjældnest får kritik af A-kasse tilsynet for sagsbehandling og vejledning, jfr. seneste opgørelse.

Indmeldelse i ASE A-kasse og fagforening

Indmeldelse i ASE kan ske på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse og fagforening. Du kan når du udfylder online tilmelding vælge kun at blive medlem af A-kassen eller A-kassen med fagforening. Du kan også skifte A-kasse til ASE.

Medlemsfordele i ASE:

 • ASE A-kasse har høj kvalitet i deres vejledning af medlemmer
 • ASE kan hjælpe dig med bibeskæftigelse
 • ASE har en af de mest fleksible lønsikringer på markedet
 • ASE er en tværfaglig A-kasse, hvilket betyder at du kan forblive medlem uanset hvilket job du måtte få

Er du også medlem af ASE Lønmodtager (ASE's fagforening), får du yderligere disse fordele:

 • Tjek af ansættelseskontrakt
 • Tjek og rådgivning omkring løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.
 • Hjælp ved manglende løn, feriepenge og konkurs
 • Rådgivning under ansættelse (repræsentation ved uenigheder med din arbejdsgiver)
 • Information om barsel, fædreorlov, forældreorlov og øvrig orlov
 • Rådgivning, hvis du bliver opsagt
 • Rådgivning og hjælp ved sygdom og arbejdsskade
 • Repræsentation og hjælp i tilfælde af retssager

For selvstændige tilbyder ASE:

 • "HR Jura" for 97 kr./mdr. Med "HR Jura" får du adgang til ASE's team af højt specialiserede jurister og advokater. De er klar med faglig og juridisk hjælp og rådgivning, på arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger.
 • Mulighed for tilkøb af medlemskab af "Selvstændige.com". Giver adgang til 1-1 sparring, hjælp til jura, marketing og it, rabatter og fordele på bl.a. forsikring, regnskab samt adgang til vidensportal. Kan prøves gratis i 3 mdr.

Mere om ASE:

Vi er en uafhængig arbejdsløshedskasse og 100% ejet af vores medlemmer. Men vi har ambitioner om at være mere end dét. Vi har nemlig en holdning til, at Danmark kan blive endnu bedre kørende, end vi er nu. Og at vi som en a-kasse er forpligtet til at bidrage. Derfor fokuserer vi i alt, hvad vi siger, og alt, hvad vi gør, på muligheder.

Vi har noget at tilbyde alle, der ligesom os tror på, at potentialet er der. Det skal bare udnyttes bedre. Og at det ikke er så vigtigt, hvem du er, hvis du bare ser muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor er du velkommen hos os - uanset om du er lønmodtager, selvstændig eller under uddannelse.
(kilde: ASE).

Særlige tilbud for studerende? ja, hjælp til CV og ansøgning. Sparring inden jobsamtalen
Se vores sektion for studerende

Disse job søger ledige medlemmer af ASE A-kasse

Tabellen viser de 25 mest søgte job blandt ledige medlemmer i ASE A-kasse i marts måned 2023. Tallene stammer fra de jobtitler som ledige i ASE A-kasse har angivet at søge og stå til rådighed for ("Jeg søger job som").

Antal ledige er opgjort som antallet af jobparate personer mellem 16-66 år, uanset ledighedslængde, som i den sidste uge i den valgte måned er ledige og/eller aktiverede og ikke fritaget for at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. I ASE A-kasse var der i sidste uge af marts 2023 registreret 4.092 ledige medlemmer.

Hver ledig kan medgå flere gange i opgørelsen, da der kan angives flere jobønsker og søges flere forskellige job.

JobtitelAntal ledige
Lager- og logistikmedarbejder840
Produktionsmedarbejder557
Butiksassistent431
Rengøringsassistent404
Køkkenmedhjælper372
Pædagogmedhjælper345
Chauffør, budtransport, køretøj under 3½ ton300
Kundeservicemedarbejder293
Kontormedhjælper253
Salgs- og kundeansvarlig250
Butiksmedhjælper229
Receptionist, kontor206
Marketingmedarbejder201
Chauffør, fragt, distribution, blandet kørsel183
Projektleder155
Truckfører131
Handicaphjælper130
Koordinator126
Receptionist, hotel118
Assistent til salgssupport113
Pedelmedhjælper105
Salgskonsulent105
Tjener94
Specialarbejder, grønne områder92
Kok90

Kilde: Forsikrede Ledige og Efterlønsmodtageres Udbetalings Register (FLEUR), PLAN-data, kommunale sagsbehandlings- og økonomisystemer.

Hvor finder du ASE?

ASE's hovedkontor ligger i København. Derudover har ASE mødesteder efter aftale i følgende byer: Rønne, Esbjerg, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Kolding, København, Odense, Slagelse, Thisted, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Vordingborg.

ASE tilbyder at du kan holde møder med dem digitalt - det vil sige som telefon- eller videomøder. Dog skal det første møde med A-kassen (CV-samtalen) holdes ved personligt fremmøde. Læs mere om digitale møder med din A-kasse.

Meld dig ind i ASE her

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2023 er kr. 19.728 pr. måned. De første 3 måneder har du mulighed for at få beskæftigelsestillæg så din maksimale dagpengesats kan komme op på kr. 23.449. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 254.328. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler
Du kan få 110% af din normale dagpengesats fra din A-kasse imens du uddanner dig

Status over uddannelsesløft med 110% dagpenge fra A-kasse..
læs mere

Du kan nu holder møder med din A-kasse som telefon- eller videomøder

Nu kan du holde møder med A-kassen som video- eller telefon-møder..
læs mere

Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023

Ændring af dagpengeregler fra 1. maj 2023..
læs mere