Du er her: A-kasser (.dk)->ASE

ASE

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 514

Tilbydes fagforening? tilbyder fagforening for 74 kr./mdr. (lønmodtagere) og 97 kr./mdr. for "HR Jura" (selvstændige)

Tilbydes Lønsikring? Ja -via TRYG. Dækning kr. 5.000-50.000 (max. 80% af din nuv. løn) om måneden i 3, 6 el. 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 6 mdr., Selvrisiko 3 uger. Præmie kr. 461 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. i 12 mdr.
Se vores sammenligning af lønsikring

Sammenlign ASE med andre A-kasser

 • ASE A-kasse har i perioden 2017-2021 hævet kontingentet mindre end gennemsnittet for alle A-kasser.
 • ASE A-kasse er blandt de A-kasser der sjældnest får kritik af A-kasse tilsynet for sagsbehandling og vejledning, jfr. seneste opgørelse.

Online indmeldelse i A-kasse og fagforening ->

Indmeldelse i ASE kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse og fagforening. Du kan når du udfylder online tilmelding vælge kun at blive medlem af A-kassen eller A-kassen med fagforening. Eller klik på logo for at læse mere om ASE.

ASE

ASE A-kasse - klik for at blive medlem

Indmeldelse i ASE

Medlemsfordele i ASE:

 • ASE A-kasse har høj kvalitet i deres vejledning af medlemmer
 • ASE kan hjælpe dig med bibeskæftigelse
 • ASE har en af de mest fleksible lønsikringer på markedet
 • ASE er en tværfaglig A-kasse, hvilket betyder at du kan forblive medlem uanset hvilket job du måtte få

Er du også medlem af ASE Lønmodtager (ASE's fagforening), får du yderligere disse fordele:

 • Tjek af ansættelseskontrakt
 • Tjek og rådgivning omkring løn, provision, feriepenge, pension, personalegoder, incitamentsaflønning m.m.
 • Hjælp ved manglende løn, feriepenge og konkurs
 • Rådgivning under ansættelse (repræsentation ved uenigheder med din arbejdsgiver)
 • Information om barsel, fædreorlov, forældreorlov og øvrig orlov
 • Rådgivning, hvis du bliver opsagt
 • Rådgivning og hjælp ved sygdom og arbejdsskade
 • Repræsentation og hjælp i tilfælde af retssager

For selvstændige tilbyder ASE:

 • "HR Jura" for 97 kr./mdr. Med "HR Jura" får du adgang til ASE's team af højt specialiserede jurister og advokater. De er klar med faglig og juridisk hjælp og rådgivning, på arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger.
 • Mulighed for tilkøb af medlemskab af "Selvstændige.com". Giver adgang til 1-1 sparring, hjælp til jura, marketing og it, rabatter og fordele på bl.a. forsikring, regnskab samt adgang til vidensportal. Kan prøves gratis i 3 mdr.

Mere om ASE:

Vi er en uafhængig arbejdsløshedskasse og 100% ejet af vores medlemmer. Men vi har ambitioner om at være mere end dét. Vi har nemlig en holdning til, at Danmark kan blive endnu bedre kørende, end vi er nu. Og at vi som en a-kasse er forpligtet til at bidrage. Derfor fokuserer vi i alt, hvad vi siger, og alt, hvad vi gør, på muligheder.

Vi har noget at tilbyde alle, der ligesom os tror på, at potentialet er der. Det skal bare udnyttes bedre. Og at det ikke er så vigtigt, hvem du er, hvis du bare ser muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor er du velkommen hos os - uanset om du er lønmodtager, selvstændig eller under uddannelse.
(kilde: ASE).

Særlige tilbud for studerende? ja, hjælp til CV og ansøgning. Sparring inden jobsamtalen
Se vores sektion for studerende

Hvor finder du ASE?

ASE's hovedkontor ligger i København. Derudover har ASE mødesteder efter aftale i følgende byer: Rønne, Esbjerg, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Kolding, København, Odense, Slagelse, Thisted, Aabenraa, Aalborg, Aarhus og Vordingborg.

Meld dig ind i ASE her

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2022 er kr. 19.351 pr. måned. Er du nyuddannet er satsen dog mindre. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 246.924. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler

Satser 2023

Nye satser der gælder fra 1. januar 2023 er klar. Se hvor meget du kan få i dagpenge, eller hvor meget du skal have tjent for at kunne få dagpengeret..
læs mere

Ændring af dagpengeregler måske på vej

Regeringen foreslår ændring af dagpengeregler..
læs mere

Husk at melde dig ind i A-kasse senest 1 år før du er færdig..
læs mere

Flere detaljer