lønsikring

Q&A om A-kasse Forum A-kasse medlemskab lønsikring

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 total)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #95
  bruger2020
  Participant

  hvor finder man en a-kasse der tilbyder lønsikring for selvstændige (enkeltmandsvirksomhed) og hvor det også gælder at man ikke behøver være til rådighed på fuld tid men mindre tid?

  #96
  support
  Keymaster

  Hej,

  de lønsikringer der tilbydes af de danske A-kasser som supplement til A-kasse medlemskab, er kun mulige at tegne/få udbetalinger fra, hvis man står fuldt til rådighed for det danske arbejdsmarked.

  Men det er ikke nogen hindring for at tegne lønsikring at man er selvstændig.

  FTFa har en lønsikring der har vundet vores test af lønsikring. FTFa tilbyder desuden billig A-kasse, og har tilfredse medlemmer, i følge vores klagestatistik.

  Med venlig hilsen

  Anders Weber, A-kasser.dk

  #97
  bruger2020
  Participant

  mange tak for svar. jeg har dog hørt at der findes steder hvor det ikke behøver at være fuld tid (det var ase som informerede mig om det og så har jeg forsøgt at finde det men da der er så mange forskellige ville jeg høre om I kunne være behjælpelige. Med denne information kan I så hjælpe mig med en liste over a-kasser for selvstændige? så kan jeg ringe den igennem og spørge

  #98
  support
  Keymaster

  Hej,

  jeg tror alle A-kasser også optager selvstændige som medlemmer. Men i nogle A-kasser skal man jo arbejde/have selvstændig virksomhed indenfor bestemte områder.

  Vi har en guide for selvstændige om A-kasse, hvor vi også anbefaler nogle A-kasser for selvstændige. Dem vi anbefaler som f.eks. FTFa og ASE er tværfaglige og optager derfor alle lønmodtagere og selvstændige uanset hvilken branche man arbejder inden for.

  Både FTFa og ASE tilbyder desuden lønsikringer.

  Du er i øvrigt meget velkommen til her i forummet at lave en kommentar med de A-kasser du måtte finde som tilbyder lønsikring hvor man ikke behøver at stå til rådighed på fuld tid. Vilkårene for lønsikring ændrer sig hele tiden, og det kan sagtens være at der siden vores seneste gennemgang er nogle udbydere der nu også tilbyder lønsikring hvor du ikke behøver stå til rådighed på fuld tid.

  M.v.h.

  Anders Weber, A-kasser.dk

  #99
  bruger2020
  Participant

  Mange tak:) jeg vender tilbage hvis det lykkes:)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 total)
 • Du skal være logget ind for at kunne svare på dette spørgsmål. Det er gratis at oprette brugerkonto.