Skip to content

2 A-kasser blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Af Anders Weber

Nøgleord A-kasse og fagforening, Arbejdsglæde, Arbejdsvilkår

Hos Frie Funktionærer og Akademikernes A-kasse er arbejdsglæden i top

Tirsdag den 14.november 2017 blev de bedste danske arbejdspladser officielt kåret ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i København. Det er virksomheden "Great Place to Work" der står bag den årlige undersøgelse. Det skal dog bemærkes at kun virksomheder der betaler det beløb kr. 69.000 som "Great Place to Work" kræver for bl.a. at gennemføre medarbejderundersøgelsen, kan deltage i kåringen af den bedste arbejdsplads.

A-kassernes medarbejdere har vurderet deres arbejdsplads

Det er virksomhedernes egne medarbejdere, der bedømmer arbejdspladserne i konkurrencen. Herudover skal HR og ledelsesgruppen svare på spørgsmål om kommunikation, læring, belønningssystemer medarbejderindflydelse og socialt liv.

Danmarks bedste A-kasse?

Se hvem vi mener der er den bedste A-kasse i Danmark

Flere kategorier

Undersøgelsen af Danmarks bedste arbejdspladser er delt op i 3 kategorier afhængig af virksomhedens størrelse; mindre, mellemstore og store arbejdspladser. De 3 A-kasser - Frie funktionærer, CA A-kasse og Akademikernes A-kasse har deltaget i gruppen mellemstore arbejdspladser.

Endvidere er der særskilte kategorier for IT-Branchen.

Mens Frie Funktionærer kommer ind på en flot 7.plads blandt de 35 deltagende virksomheder i undersøgelsen, så kommer Akademikernes A-kasse ind på en ligeledes udemærket 10. plads. Til gengæld må CA A-kasse til gengæld finde sig i en sidste plads blandt de 35 mellemstore arbejdspladser der har deltaget i undersøgelsen.