A-kasse inden for ledelse og organisation?

Den naturlige valg er "Lederne's A-kasse"


Er du leder eller på vej til at blive det så kan du overveje at melde dig ind i en A-kasse målrettet ledere.
Ledernes A-kasse vil være et oplagt valg.
De er blandt de billigste A-kasser i Danmark, har høj medlemstilfredshed og klarer sig også godt i en ny undersøgelse. Se nærmere under test af A-kasser.
Ledernes A-kasse er åben for alle, men ønsker du f.eks. at tegne lønsikring også kan du kun gøre det hvis du samtidig er medlem af Ledernes fagforening.
Du kan blive medlem af Lederne (fagforening), hvis du er leder, kommende leder eller betroet medarbejder. Det betyder, at du ikke behøver at have personaleansvar for at blive optaget, blot du har ansvar, kompetence eller dispositionsret, der forpligter virksomheden.
Lederne har Danmarks billigste tilbud på A-kasse+fagforening til kun kr. 521/mdr.

Akademikernes A-kasse


Især hvis du er leder i det offentlige vil Akademikernes A-kasse være et logisk valg.
A-kassens medlemmer skal primært findes inden for DJØF-området, men de har også medlemmer blandt f.eks. arkitekter, bibliotekarer og præster.
Hvis du KUN ønsker A-kasse er Akademikernes A-kasse den 3. billigste i landet (efter Din Sundhedsfaglige A-kasse og BUPL-A) til en pris i 2021 på kun kr. 467/mdr.

Akademikernes A-kasse tilbyder også lønsikring som supplement til A-kasse medlemskab. Læs mere om deres tilbud her.

CA A-kasse


CA A-kasse er for højtuddannede i erhvervslivet.
CA A-kasse har som primær målgruppe folk, der arbejder inden for "business-området": ledelse, økonomi/regnskab, marketing, kommunikation, HR, investering og finans, IT, consulting mv.

Eksempler på videregående uddannelser inden for området ledelse og organisation og den relevante A-kasse:
Akademikernes A-kasse: Forvaltning, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje, Offentlig innovation og digitalisering, Planlægning, innovation og ledelse (civilingeniør), Politik og international forvaltning, Politisk kommunikation og ledelse, Public Management and Social Development, Sociale interventionsstudier.
Ledernes A-kasse: Bioentrepreneurskab, Byggeledelse, Designledelse, It-ledelse, Ledelse og informatik i byggeriet, Management of Creative Business Processes, Organisatorisk innovation og entreprenørskab, Procesøkonomi og værdikædeledelse, Socialt entreprenørskab og management, Virksomhedsledelse, Virksomhedsstudier, Virksomhedssystemer, Værdikæder og innovationsledelse.
CA A-kasse: Business - Language and Culture, Erhvervsøkonomi og erhvervssprog, Erhvervsøkonomi og projektledelse, Erhvervsøkonomi og psykologi, Erhvervsøkonomi, cand.soc., Erhvervsøkonomi (HA), Human Resource Management (HRM), Information Management, It - kommunikation og organisation, Organisatorisk læring, Produktudvikling og teknisk integration.

Kilde: FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) og AC.

Mere om A-kasse og dagpenge

Mulige ændringer af dagpengeregler i fremtiden

Der pågår løbende overvejelser om at ændre dagpengelovgivningen. Det kan være for at forenkle administrationen for A-kasser, gøre systemet enklere at bruge for virksomheder og borgere. Der kan også være ændringer på vej, som følge af ny EU-lovgivning.
I artiklerne neden for kan du se hvilke dagpenge-områder, der må forventes at ske ændringer på.

Forenkling af administrationen af G-dage

Forenkling af dagpengeregler for unge under 25 år

Forenkling af reglerne om A-kassen's fradrag i dine dagpenge

Forenkling af reglerne om rådighed og sanktioner

Forenkling af reglerne om regulering og tilbagebetaling

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Seneste blog indlæg

Store fagforeninger støtter nu nedsættelse af dimittendsats

Udgivet den 2. November, 2021 af A-kasser.dk

De to store fagforeninger for akademikere, IDA og MA, er nu parate til at acceptere en sats på 9500 kroner, hvis den nuværende dimittendsats på 13.815 kroner bliver fastholdt i de første tre til seks måneder Læs mere...

Regeringen foreslår ændring af dagpengesatser

Udgivet den 7. September, 2021 af A-kasser.dk

Som en del af regeringens reformpakke der skal være med til at øge arbejdsudbuddet, foreslår regeringen ændring af dagpengesatsen. Nyuddannede uden børn skal have mindre mens andre ledige skal have kr. 5.000 mere om måneden i de første 3 måneder med ledighed. Læs mere...

COVID-19 suspension og forlængelse af dagpengeret - få overblikket

Udgivet den 10. Februar, 2021 af A-kasser.dk

Siden marts 2020 er der af flere omgange som følge af COVID-19 vedtaget lovændringer der enten suspenderer dagpengeforbruget eller forlænger dagpengeretten - få overblikket her Læs mere...

Højere dagpenge kan kickstarte økonomien

Udgivet den 27. Maj, 2020 af A-kasser.dk

Hvis politikerne vil sætte gang i forbruget efter corona-krisen ved at udbetale penge til danskerne, er det mest effektive at give dem til Læs mere...

Gå til bloggen

Hjælp?