Indmeldelse i Det faglige Hus

Vi har desværre p.t. ingen link til indmeldelse i Det Faglige Hus. Det Faglige Hus er den A-kasse der har flest klager fra medlemmer, og derfor anbefaler vi dem ikke. Se vores undersøgelse af klager.

Der er i øvrigt andre A-kasser, der optager alle uanset job og uddannelse, og som er et godt alternativ til Det Faglige Hus.
Vi kan f.eks. nævne FRIE eller "Min A-kasse". Både FRIE og "Min A-kasse" er tværfaglig, og optager derfor alle uanset baggrund. FRIE har en trustscore på 4,8 uf af 5 på Trustpilot.

Arbejder du inden for "business"-området vil CA A-kasse være et godt valgt. CA A-kasse har en trsutscore på 4,6 ud af 5 på Trustpilot.

Find en anden A-kasse?

se oversigt

  

Har du videregående uddannelse?

Er det tilfældet vil vi anbefale at du vælger en A-kasse målrettet personer med videregående uddannelse.
Her tænker vi især på MA A-kasse, som repræsenterer et bredt udsnit af videregående uddannelser.
MA A-kasse har mange medlemmer blandt vidensiværksættere, freelancere samt konsulenter inden for stort set alle brancher lige fra kommunikation, it, film, oplevelsesøkonomi og sundhed til specialistopgaver inden for biotek.
De har også selvstændige, der har startet butikker både fysiske og webshops.

Er du selvstændig?

CA A-kasse har et godt tilbud til dig, hvis du er selvstændig med op til max. 5 ansatte. Udover A-kasse medlemskab kan du i CA A-kasse tilkøbe det de kalder CA+ for 50 kr. pr. mdr, som bl.a. giver ret til juridisk rådgivning og hjælp. Læs mere om hvad CA A-kasse kan tilbyde.

Mere om A-kasse medlemskab

Mulige ændringer af dagpengeregler i fremtiden

Der pågår løbende overvejelser om at ændre dagpengelovgivningen. Det kan være for at forenkle administrationen for A-kasser, gøre systemet enklere at bruge for virksomheder og borgere. Der kan også være ændringer på vej, som følge af ny EU-lovgivning.
I artiklerne neden for kan du se hvilke dagpenge-områder, der må forventes at ske ændringer på.

Forenkling af administrationen af G-dage

Forenkling af dagpengeregler for unge under 25 år

Forenkling af reglerne om A-kassen's fradrag i dine dagpenge

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Udvalgte blog indlæg

OK20 - industriens parter indgår overenskomst

Udgivet den 10.02.2020 af A-kasser.dk

Arbejdsgiversiden repræsenteret ved Dansk Industri og lønmodtagernes forhandlere repræsenteret ved CO-industri indgik den 9. februar 2020 en 3-årig overenskomstaftale, som omfatter 230.000 Læs mere...

Færre opbruger dagpengeretten end tidligere

Udgivet den 07.09.2017 af A-kasser.dk

Antallet af personer, der opbruger dagpengeretten, ligger fortsat på et lavt niveau i forhold til sidste år. I gennemsnit opbrugte 114 personer pr. uge i årets første fire måneder Læs mere...

Unge søger mod uddannelser med gode jobudsigter

Udgivet den 11.07.2017 af A-kasser.dk

1. prioritetsansøgninger til de videregående uddannelser 2017 Søgningen fordelt på uddannelsesniveauer og udvalgte uddannelser I år har 91.539 personer søgt ind på en videregående uddannelse. Læs mere...

Kontingentpriserne for 2017 viser god tendens

Udgivet den 27.12.2016 af A-kasser.dk

Kontingentpriserne for 2017 viser en god udvikling for danskerne. Det er således at den del af kontingentet som A-kasserne skal give videre til Staten (forsikringsbidrag+ATP) blev sat op for alle Læs mere...

Se seneste blog indlæg