Du er her: A-kasser (.dk)->FTFa

FTFa

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 472

Tilbydes fagforening? nej, FTFa er kun en A-kasse. Men FTF er samtidig hovedorganisation for en række faglige organisationer

Tilbydes Lønsikring? ja - via AmTrust International. Dækning kr. 2.000-40.000 (max. 90% af din nuv. løn) om måneden i 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 9 mdr., Selvrisiko 1 mdr. Præmie kr. 455 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr.
Se vores sammenligning af lønsikring

Sammenlign FTFa med andre A-kasser

 • Kontingent i FTFa er steget mindre end gennemsnittet for alle A-kasser i perioden 2017-2021.
 • FTFa har i perioden 2016-2021 haft en medlemsfremgang på 8% mod gennemsnit for alle A-kasser på 3%.
 • FTFa har meget få klager fra deres medlemmer. I følge den seneste opgørelse af klager har FTFa kun lidt over 0,5 klager pr. 1.000 medlemmer.

Online indmeldelse i A-kasse ->

Indmeldelse i FTFa kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse. Eller klik på logo for at læse mere om FTFa.

FTFa

FTFa A-kasse - klik for at blive medlem

Indmeldelse i FTFa

Medlemsfordele i FTFa:

FTFa har en række forskellige tilbud til deres medlemmer, herunder:

 • Attraktiv og billig lønsikring
 • Hjælp til din jobsøgning
 • Hjælp til karriereskift
 • Møder og arrangementer om alt fra jobsøgning og netværk til selvstændig virksomhed og efterløn.
 • Sparring på jobansøgning og CV
 • Karriererådgivning også selvom du er i arbejde
 • Socialrådgivning af FTFa's egen socialrådgiver
 • Du kan altid være medlem hos FTFa, uanset om du senere skulle skifte job. FTFa er tværfaglig, så derfor kan du blive i FTFa uanset, hvor du arbejder.
 • FTFa samarbejder med virksomheder om rekruttering, branding og outplacement.
 • FTFa samarbejder med Jobindex om at finde kandidater til ledige jobs.

Mere om FTFa:

FTFa er en tværfaglig a-kasse, hvilket betyder at alle kan blive medlem uanset job eller uddannelse. Via deres samarbejde med 58 forskellige organisationer har FTFa desuden indgående branchekendskab inden for mange områder, bl.a. Finans og forsikring, Kost og sundhed, Kunst, Landskab, teknik og konstruktion, Politi og forsvar, Privat og offentlig administration, Transport og Undervisning.

Udover at have fokus på at udbetaling af dagpenge og efterløn kører problemfrit, prioriterer FTFa jobrådgivningen meget højt. FTFa gør alt, hvad de kan for at få deres medlemmer hurtigt videre i nyt job. FTFa vil være den korteste vej til et nyt arbejde for deres medlemmer.
(kilde: FTFa).

Særlige tilbud for studerende? Du kan som gratis studiemedlem bruge alle A-kassen's tilbud. Særligt for studerende tilbyder FTFa sparring på cv og ansøgning indenfor 24 timer, Gode råd til praktikpladsansøgning.
Se vores sektion for studerende

Hvor finder du FTFa?

Du kan møde FTFa på syv forskellige adresser. De har cirka 170 medarbejdere, der sidder i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense, København, Herning, Kolding og Næstved. Hovedkontoret ligger i København.

Meld dig ind i FTFa her

Hovedemner om A-kasse

Nemt at skifte til en anden A-kasseØnsker man at skifte A-kasse skal man blot tilmelde sig den nye A-kasse man ønsker at skifte til. Der er ikke nogen opsigelsesperiode, og har du forudbetalt kontingent vil det blive tilbagebetalt. Din anciennitet vil blive overført til den nye A-kasse. Læs mere..
Hvad kan du få i dagpenge?Du kan få 90% af din indkomst, dog maksimalt den højeste dagpengesats som i 2022 er kr. 19.351 pr. måned. Er du nyuddannet er satsen dog mindre. Læs mere..
Indmeld dig i A-kasse under studietEr du studerende på en videregående uddannelse, er det en fordel at tilmelde dig A-kasse senest 1 år før du er færdig med uddannelsen. På den måde undgår du 1 måneds venteperiode med dagpenge. Læs mere..
Særlige regler for nyuddannedeSom færdiguddannet fra en videregående uddannelse, kan du få dagpenge, uden at opfylde de normale krav for at kunne få dagpenge. HUSK der er en frist på 14 dage til at tilmelde dig A-kasse som nyuddannet. Læs mere...
Optjening af dagpengeretDer er to hovedkrav for at kunne få dagpenge. Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst 1 år, og du skal have tjent mindst kr. 246.924. Læs mere..
Kontingent og skatDu får automatisk fradrag for dine kontingenter til fagforening og A-kasse. Der er ikke noget loft over det beløb, du kan få fradrag for, når det gælder kontingent til A-kasse, hvorimod du maksimalt kan få fradrag for kr. 6.000 til fagforening.

Artikler

Find information om A-kasse

➞ Alle artikler

Satser 2023

Nye satser der gælder fra 1. januar 2023 er klar. Se hvor meget du kan få i dagpenge, eller hvor meget du skal have tjent for at kunne få dagpengeret..
læs mere

Ændring af dagpengeregler måske på vej

Regeringen foreslår ændring af dagpengeregler..
læs mere

Husk at melde dig ind i A-kasse senest 1 år før du er færdig..
læs mere