Du er her: A-kasser (.dk)->FTFa

FTFa

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 468

Tilbydes fagforening? nej, FTFa er kun en A-kasse. Men FTF er samtidig hovedorganisation for en række faglige organisationer

Tilbydes Lønsikring? ja - via AmTrust International. Dækning kr. 2.000-40.000 (max. 90% af din nuv. løn) om måneden i 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 6 mdr., Selvrisiko 1 mdr. Præmie kr. 313 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. Bemærk! Første 6 mdr. til halv pris.
Se vores sammenligning af lønsikring

Særlige tilbud for studerende? Du kan som gratis studiemedlem bruge alle A-kassen's tilbud. Særligt for studerende tilbyder FTFa sparring på cv og ansøgning indenfor 24 timer, Gode råd til praktikpladsansøgning.
Se vores sektion for studerende

Klager fra medlemmer ifølge seneste klagestatistik:FTFa har meget få klager fra deres medlemmer. ifølge den seneste opgørelse af klager har FTFa kun lidt over 0,5 klager pr. 1.000 medlemmer.

Online indmeldelse i A-kasse ->

Indmeldelse i FTFa kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse. Eller klik på logo for at læse mere om FTFa.

FTFa

Er FTFa den rigtige Akasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Medlemsfordele i FTFa:

FTFa har en række forskellige tilbud til deres medlemmer, herunder:

  • Attraktiv og billig lønsikring
  • Hjælp til din jobsøgning
  • Hjælp til karriereskift
  • Møder og arrangementer om alt fra jobsøgning og netværk til selvstændig virksomhed og efterløn.
  • Sparring på jobansøgning og CV
  • Karriererådgivning
  • Socialrådgivning af FTFa's egen socialrådgiver
  • Du kan altid være medlem hos FTFa, uanset om du senere skulle skifte job. FTFa er tværfaglig, så derfor kan du blive i FTFa uanset, hvor du arbejder.
  • FTFa samarbejder med de bedste på markedet for karriereudvikling og jobformidling. Sammen med Mercuri Urval og Jobindex får du unikke muligheder.
  • Løbeklub

Mere om FTFa:

FTFa en tværfaglig a-kasse med indgående branchekendskab inden for områderne Finans og forsikring, Kost og sundhed, Kunst, Landskab, teknik og konstruktion, Politi og forsvar, Privat og offentlig administration, Transport og Undervisning.

Udover at have fokus på at udbetaling af dagpenge og efterløn kører problemfrit, prioriterer FTFa jobrådgivningen meget højt. FTFa gør alt, hvad de kan for at få deres medlemmer hurtigt videre i nyt job. FTFa vil være den korteste vej til et nyt arbejde for deres medlemmer.
(kilde: FTFa).

Hvor finder du FTFa?

Du kan møde FTFa på syv forskellige adresser. De har cirka 170 medarbejdere, der sidder i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense, København, Herning, Kolding og Næstved. Hovedkontoret ligger i København.

Meld dig ind i FTFa her

Kilde: Pensionsstyrelsen og
FTFa

Mere om A-kasse og dagpenge

Mulige ændringer af dagpengeregler i fremtiden

Der pågår løbende overvejelser om at ændre dagpengelovgivningen. Det kan være for at forenkle administrationen for A-kasser, gøre systemet enklere at bruge for virksomheder og borgere. Der kan også være ændringer på vej, som følge af ny EU-lovgivning.
I artiklerne neden for kan du se hvilke dagpenge-områder, der må forventes at ske ændringer på.

Forenkling af administrationen af G-dage

Forenkling af dagpengeregler for unge under 25 år

Forenkling af reglerne om A-kassen's fradrag i dine dagpenge

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Udvalgte blog indlæg

COVID-19 suspension og forlængelse af dagpengeret - få overblikket

Udgivet den 10. Februar, 2021 af A-kasser.dk

Siden marts 2020 er der af flere omgange som følge af COVID-19 vedtaget lovændringer der enten suspenderer dagpengeforbruget eller forlænger dagpengeretten - få overblikket her Læs mere...

Corona-krisen har betydet dobbelt så mange langtidsledige

Udgivet den 2. Februar, 2021 af A-kasser.dk

Der er kommet næsten dobbelt så mange langtidsledige fra november 2019 til november 2020. Det skyldes især at beskæftigelsesindsatsen på Jobcentrene har været suspenderet p.g.a. corona-epidemien Læs mere...

Forlængelse af aftale om arbejdsfordeling

Udgivet den 4. Januar, 2021 af A-kasser.dk

Midlertidig arbejdsfordeling forlænges til at gælde for hele 2021 Læs mere...

Et studiejob øger chancen for at få job efter uddannelsen

Udgivet den 5. November, 2020 af A-kasser.dk

Analyser viser at studerende der har haft et studiejob under uddannelsen øger deres chancer for at komme hurtigt i job som nyuddannet Læs mere...

Se seneste blog indlæg

Hjælp?