Find billigste A-kasse

Find hurtigt

den billigste A-kasse

Sammenlign
FTFa med andre


Sammenlign
FTFa med andre A-kasser

Du er her: A-kasser (.dk)->FTFa

FTFa

Optager: Alle lønmodtagere og selvstændige

Kontingent pr. mdr. for A-kasse: kr. 457

Tilbydes fagforening? nej, FTFa er kun en A-kasse. Men FTF er samtidig hovedorganisation for en række faglige organisationer

Tilbydes Lønsikring? ja - via AmTrust International. Dækning kr. 2.000-40.000 (max. 90% af din nuv. løn) om måneden i 12 mdr. (ialt max 36 mdr). Kvalificeringsperiode 6 mdr., Selvrisiko 1 mdr. Præmie kr. 313 pr. mdr. ved en dækning på kr. 10.000/mdr. Bemærk! Første 6 mdr. til halv pris.
Se vores sammenligning af lønsikring

Særlige tilbud for studerende? Du kan som gratis studiemedlem bruge alle A-kassen's tilbud. Særligt for studerende tilbyder FTFa sparring på cv og ansøgning indenfor 24 timer, Gode råd til praktikpladsansøgning.
Se vores sektion for studerende

Klager fra medlemmer ifølge seneste klagestatistik:FTFa har meget få klager fra deres medlemmer. ifølge den seneste opgørelse af klager har FTFa kun lidt over 0,5 klager pr. 1.000 medlemmer.

Online indmeldelse i A-kasse ->

Indmeldelse i FTFa kan ske online på deres hjemmeside. Link til indmeldelse i A-kasse. Eller klik på logo for at læse mere om FTFa.

FTFa

Er FTFa den rigtige Akasse for dig? Se mere og tilmeld dig online

Medlemsfordele i FTFa:

FTFa har en række forskellige tilbud til deres medlemmer, herunder:

  • Attraktiv og billig lønsikring
  • Hjælp til din jobsøgning
  • Hjælp til karriereskift
  • Møder og arrangementer om alt fra jobsøgning og netværk til selvstændig virksomhed og efterløn.
  • Sparring på jobansøgning og CV
  • Karriererådgivning
  • Socialrådgivning af FTFa's egen socialrådgiver
  • Du kan altid være medlem hos FTFa, uanset om du senere skulle skifte job. FTFa er tværfaglig, så derfor kan du blive i FTFa uanset, hvor du arbejder.
  • FTFa samarbejder med de bedste på markedet for karriereudvikling og jobformidling. Sammen med Mercuri Urval og Jobindex får du unikke muligheder.
  • Løbeklub

Mere om FTFa:

FTFa en tværfaglig a-kasse med indgående branchekendskab inden for områderne Finans og forsikring, Kost og sundhed, Kunst, Landskab, teknik og konstruktion, Politi og forsvar, Privat og offentlig administration, Transport og Undervisning.

Udover at have fokus på at udbetaling af dagpenge og efterløn kører problemfrit, prioriterer FTFa jobrådgivningen meget højt. FTFa gør alt, hvad de kan for at få deres medlemmer hurtigt videre i nyt job. FTFa vil være den korteste vej til et nyt arbejde for deres medlemmer.
(kilde: FTFa).

Hvor finder du FTFa?

Du kan møde FTFa på syv forskellige adresser. De har cirka 170 medarbejdere, der sidder i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense, København, Herning, Kolding og Næstved. Hovedkontoret ligger i København.

Meld dig ind i FTFa her

Kilde: Pensionsstyrelsen og
FTFa

Mere om A-kasse medlemskab

Blog om job, arbejdsmarked og A-kasser

Seneste blog indlæg

Midlertidig arbejdsfordeling erstatter lønkompensation i resten af 2020

Udgivet den 3. September, 2020 af A-kasser.dk

Midlertidig arbejdsfordeling erstatter lønkompensation i resten af 2020 Læs mere...

Selvstændige, der har været omfattet af hjælpepakke får nemmere adgang til dagpenge

Udgivet den 30. August, 2020 af A-kasser.dk

Regeringen og et stort flertal af Folketingets partier er enige om at selvstændige, der ikke længere er omfattet af en kompensationsordning, i stedet får lettere adgang til dagpenge Læs mere...

Selvstændige kan få dagpenge uden 12 måneders forudgående a-kassemedlemsskab

Udgivet den 15. Juni, 2020 af A-kasser.dk

Regeringen og et stort flertal af Folketingets partier er enige om at udfase de succesfulde hjælpepakker og erstatte dem med en omfattende Læs mere...

Højere dagpenge kan kickstarte økonomien

Udgivet den 27. Maj, 2020 af A-kasser.dk

Hvis politikerne vil sætte gang i forbruget efter corona-krisen ved at udbetale penge til danskerne, er det mest effektive at give dem til Læs mere...

Gå til bloggen