Find billigste A-kasse

Find hurtigt

den billigste A-kasse

Vi sammenligner pris og andet
for ALLE A-kasser i Danmark

Klager over A-kasser - fordelt på regioner

< Forrige | Indhold | Næste >

3.3 Oprettede klagesager fordelt på region

Centret har valgt at undersøge klagefrekvensen i de forskellige regioner, fordi det giver et interessant indblik i forskelle regionerne imellem. Og der er forskel på, hvor mange klager der kommer fra medlemmer bosat i de forskellige regioner.

Et medlem fra Region Hovedstaden og Region Sjælland havde i 2012 en markant større tendens til at klage over a-kassens afgørelse end medlemmer fra den øvrige del af Danmark.

I 2013 er denne tendens ændret. A-kassemedlemmer fra Region Sjælland havde i 2013 en markant mindre tendens til at klage end i det forudgående år. I det hele taget er tendensen til at klage over a-kassernes afgørelser faldet fra 2012 til 2014 i alle regioner.

Medlemmer fra Region Hovedstaden tegnede sig i 2014 fortsat for den største andel af det samlede antal klager (1,7 klager pr. 1.000 medlemmer), og medlemmer fra region Nordjylland tegnede sig i 2014 fortsat for den laveste andel (1,0 klage pr. 1.000 medlemmer).

Figur 2: Oprettede klagesager fordelt på regioner pr. 1.000 medlemmer af a-kasserne flest klager over A-kasserne i Region Hovedstaden, mens medlemmer i Nordjylland er mest tilfredse med deres A-kasse

Kilde: STAR og Danmarks Statistik (Statistikbanken)

< Forrige | Indhold | Næste >

  

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi modtager om A-kasse medlemskab.

Tværfagligt og fagligt afgrænsede a-kasser

Læs mere

Dagpengeret og udbetaling af dagpenge

Læs mere

Studerende og medlem af en A-kasse?

Læs mere

Hvad er mine rettigheder som dimittend?

Læs mere